Vår vision

Egenlokal.se bygger och säljer lokaler till privatpersoner och småföretagare i Sveriges tillväxtområden

Våra kunder sänker sina lokalkostnader samtidigt som de investerar i funktionella och värdebeständiga fastigheter där deras verksamheter kan utvecklas och må bra. Genom detta möjliggör vi att våra kunder kan äga sina lokaler, ha låga fasta utgifter, istället för att betala dyra hyror till hyresvärdar.

Hållbar utveckling

Fastighets- och byggbranschen står för 21% av Sveriges energianvändning. Trots att vi är en liten aktör så vill vi ändå dra vårt strå till stacken för att sänka den siffran.Vi antar därmed utmaningen att bygga billigt, miljövänligt, och trots det med en hög standard. Det är tuff utmaning men vi är övertygade om att våra kunder bryr sig lika mycket som oss om hållbarhet och samhällets utveckling.

1+1=3

Vi är entreprenörer som brinner för nyskapande och småföretagande. Med Egen Lokal placerar du dig i ett stimulerande klimat tillsammans med andra drivna personer och företag. Du kommer sannolikt dela många intressen och kunna dra nytta av dina grannar. Förutom logistiska och ekonomiska fördelar så kommer du utöka ditt affärsnätverk inom flera branscher.

Skicka ett meddelande eller kontakta oss via telefon

Direktkontakt

 Tel: 070-6172300

Sätt upp dig på kölista

Direktkontakt

 Tel: 0706-17 23 00

Sätt upp dig på kölista

Direktkontakt

 Tel: 073-972 18 31

Skicka ett meddelande eller kontakta oss via telefon

Direktkontakt

 Tel: 073-972 18 31